CVC ingenieros és una empresa que al llarg dels anys ha desenvolupat projectes d'àmbit públic i privat, a nivell local, nacional i internacional.
Després de més de 20 anys en el sector mai hem perdut la nostra inquietud per la creativitat i el sentit de l’aventura a l’hora d’afrontar projectes innovadors.
Edificis

Definim els sistemes residencials i urbans que ofereixen una millor qualitat de vida a les comunitats, un valor genuí per als promotors i un futur sostenible per als edificis i espais públics.

Energia

Treballem amb els clients per donar forma a un món millor mitjançant l’abastiment d’energia eficient, assequible i sostenible, la seva expedició i ús.

Ciutats

Desprès de treballar estretament amb clients del sector públic durant dècades, entenem la importància de proporcionar solucions que ajudin a donar forma a un món més accessible, habitable i resistent.

Sostenibilitat

Ajudem els clients a realitzar operacions més sostenibles i eficients. És una crida a una major eficiència i a vigilar el demà amb més atenció.

Treballs en curs

Gener 2021 2020

passera

Projecte de reurbanització del carrer Uruguai i del carrer Brasil al Masnou. Barcelona

El projecte preveu recuperar els carrers Uruguai i Masnou, prioritzant el vianant, amb un forta aporta per noves zones verdes i d'estada per als veïns.

La voluntat del projecte, és també la d'intentar millorar la mobilitat de la zona.

Projecte: Isabel Bennasar, arquitecta.
Promotor: Ajuntament del Masnou.

Novembre 2020

aguaduna

Projecte executiu de la reurbanització dels carrers de l'entorn de l'esglèsia de Tavèrnoles. Barcelona.

El projecte es desenvolupa amb el contingut amb l’objectiu de millorar l’entorn de l’Església i convertir aquest espai en un lloc estratègic dintre del municipi, on es promogui l’estada i el passeig i els recorreguts de vianants, de forma segura, el 2017, el SEEP va redactar un Estudi de Programació per valorar diferents alternatives d’actuació. Ara, l’Ajuntament vol tirar endavant les actuacions proposades a l’Estudi de programació.

Projecte: under project lab SCP
Promotor: DIBA - Ajuntament de Tavèrnoles

Octubre 2020

olivereta

Col·laboració amb Naurigas, SGAoffice i SIEMENS en el disseny de solucions conceptuals per al projecte "cidade aguaduna" Entre Ríos - Bahía - Brasil. 

Aguaduna és l'inici d’un model de ciutat integrador, replicable i autònom, que permet una consciència ambiental i cultural a través de la innovació i la tecnologia.

SMART MOBILITY - FOOD SYSTEM - CONNECTIVITY - QUALITY OF LIVE - GREEN THINKING

www.aguaduna.com - www.sgaoffice.com

Octubre 2020

Mobirise

Direcció de les obres del Projecte de Millora de l'accessibilitat als districtes 2 i 4 de Badalona. Carrers Oceania - Solsona - Fortuny- Hipòlit Lázaro. 

El projecte preveu el disseny i la integració d’uns elements mecànics (escales i ascensors) a l’espai públic, creant zones d’estada i de filtre, equilibrant la relació entre públic i privat.
Les actuacions són part d’un procés de transformació dels eixos de mobilitat preferencials.

Projecte: B2B Arquitectes
Promotor: AMB, Ajuntament de Badalona

Telèfon

+34 933119059

Mobirise

© Copyright 2020 CVC - All Rights Reserved

Design a website - See here